Nieuws

Taberna gaat alle buschauffeurs van Amsterdam in het najaar trainen!

Lean projecten

Taberna heeft bij Handicare het proces van omgaan met quality deviations onder de loep genomen. Resultaat was een grote structurele besparing, doorlooptijd terug gebracht van zes weken naar één week.

Lean trainingen

Taberna, Training & Coaching geeft diverse LEAN trainingen bijvoorbeeld bij de fa. Takkenkamp in Zelhem. Takkenkamp staat voor kwaliteit in gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelrestauratie, voegwerken en verhuur van hoogwerkers. Dit bedrijf gelooft in 'continuous improvement', het kan altijd beter. LEAN trainingen dragen hier aan bij. Zie ook het filmpje bij portfolio en referenties op deze site. 

Lees hier meer over 'Wat is LEAN?'.

Praktisch Nieuw Leiderschap

We zijn weer gestart met nieuwe trainingen. Zie hiervoor deze site bij Open inschrijving.

Nieuwe commercie

Taberna, Training & Coaching traint ook de  'open inschrijving' met het onderwerp: 'Nieuwe commercie'.

Dit vloeit voor uit het feit dat Taberna, Training & Coaching als eerste bureau in Nederland de licentie voor de training 'Synergetic Selling' ontving. Deze training, op basis van het gedachtengoed van Gordon, is bedoeld voor iedereen die met commercie te maken heeft. U leert:

1. Blokkades in de communicatie op te lossen
2. Problemen en conflicten definiëren in termen van behoeften om zodoende kansen te scheppen voor wederzijds bevredigende oplossingen
3. Emotionele situaties effectief en met vertrouwen hanteren
4. Duidelijkheid krijgen omtrent de werkelijke beweegredenen van weerstand en klachten
5. Creativiteit stimuleren in uw verkoopbenadering
6. Relatie-gericht, proces-gerdicht én resultaat gericht denken en handelen
7. Vertrouwen creëren en behouden

Deze training verlaat de gebaande paden van het verkopen en gaat ervan uit dat klanten samenwerkingpartners zijn. Dat vereist een andere opstelling van u. U leert zowel nieuwe relaties aan te gaan als bestaande relaties uit te bouwen en te verdiepen.

PSYCH-K

Taberna, Training & Coaching ontwikkelt voortdurend haar coachingsaanbod. Recent hebben meerdere coaches de training PSYCH-K basis en advanced gevolgd.

PSYCH-K is een eenvoudig proces om beperkende overtuigingen op onderbewust niveau te vervangen door nieuwe positieve overtuigingen, om stress te reduceren, en om toegang te krijgen tot ons volledige potentieel in de uitdagingen die het leven biedt.

Want:  'We believe what we experience, but we often forget that we experience what we believe'. Dankzij deze nieuwe methodieken kunnen we nog effectiever coachen.